Acte d’entrega de premis en Alacant

 In acta, Alacant, artistes foguerers, Casal Bernat i Baldoví, fogueres, Premis, Sant Joan d'Alacant

El passat divendres per la vesprada tingué lloc l’acte d’entrega de premis i distincions de 2022 de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant.
L’acte, dirigit pel nostre president, Òscar Rueda, fon coorganisat en la Foguera Sant Blai de Dalt, representada per la seua Bellea, Victoria Irles, i la seua responsable de protocol, Irene Pascual.
L’acte contà en la presència de Carolina Gacía, Dama de la Bellea del Fòc d’Alacant i Silvia Rodríguez, delegada de Cultura de la Federació de Fogueres.
Les diferents comissions guanyadores d’Alacant i Sant Vicent del Raspeig arreplegaren els seus guardons en un acte en el que es va recordar la figura de Joan Victorià Ramírez, membre del Casal Bernat i Baldoví i foguerer de Sant Blai de Dalt, qui nos deixà l’any passat, i que treballà durant anys per la festa alacantina i la seua cultura pròpia.
Rueda, en el seu discurs d’agraïment a totes les comissions, tornà a recordar l’importancia de la crítica, la sàtira i la reivindicació en les Fogueres i els Llibrets, aixina com l’us de la llengua valenciana, tradicional d’Alacant i de la festa de les Fogueres des dels seus inicis.

 

Enhorabona a totes les fogueres participants pel seu esforç i dedicació
Recommended Posts
Contacta en Casal Bernat i Baldoví

Pots contactar en nosatres en el següent formulari

Not readable? Change text. captcha txt