Convocatòria del Premi «Pep de l’horta» al ninot reivindicatiu valencià

IV EDICIÓ (FALLES 2023)

El Casal Bernat i Baldoví convoca el Premi «Pep de l’horta» per a reconéixer, entre tots els ninots exposts en les Exposicions del Ninot de la Junta Comarcal de Falles de l’Horta Sur, aquell en que es manifieste una millor reivindicació o posada en valor del Patrimoni Valencià (cultural, econòmic, històric, social…).

La Junta Comarcal està composta per les poblacions d’Alaquàs, Albal, Aldaya, Alfafar, Benetússer, Catarroja, Manises, Massanassa, Paiporta, Picanya, Picassent, Sedaví i Silla.

El jurat, del que quedaran exclosos els membres relacionats directament o indirectament en qualsevol Falla o Junta Local concursant, visitarà totes les Exposicions del Ninot de les poblacions participants, i decidirà per vots individuals i secrets el ninot guayador d’este Premi, d’entre tots els exposts.

El premi, consistent en un artístic estandart, serà entregat a la comissió guanyadora en la Gala de la Junta Comarcal, a celebrar en passar Falles.

Les comissions que conseguixquen la segona i tercera posició en les votacions del jurat, rebran així mateix una distinció.

En la Ciutat de Valéncia, a setze de giner de 2023.

Convocatòries Passades

Contacta en Casal Bernat i Baldoví

Pots contactar en nosatres en el següent formulari

Not readable? Change text. captcha txt