Acta de concessió del Premi «Pep de l’horta» III edició

 In acta, Casal Bernat i Baldoví, concessió, pep de l'horta

ACTA DE CONCESSIÓ DEL PREMI “PEP DE L’HORTA» EN LA SEUA III EDICIÓ.


El Casal Bernat i Baldoví promou el Premi “Pep de l’Horta” per a reconéixer el ninot, entre tots els exposts en les Exposicions del Ninot de la Junta Comarcal de Falles de l’Horta Sur, en que se manifestara una posada en valor del Patrimoni Valencià (cultural, econòmic, històric, social,…) o es reivindicara front als atacs al mateix.


Aixina un Jurat, compost per membres d’esta Associació, ha visitat totes estes exposicions, de les que ha extret els possibles candidats. En una votació final, en la que quedaren exclosos de votar els membres relacionats directa o indirectament en qualsevol Falla concursant, se va decidir per vots individuals i secrets de cada component el ninot guanyador d’este Premi.


Fent el reconte de vots assignables per cada Jurat als ninots, ha obtés la máxima puntuació i Premi “Pep de l’Horta” 2020 el ninot presentat per la Comissió Infantil de la Falla de la Plaça d’Europa d’Aldaya en 15 punts. Este ninot nos recorda que hem de comprar productes valencians en els mercats per a defendre nostra agricultura, ganaderia i peixca, en una explicació en valencià.


Destaquem també les dos Mencions Honorífiques per al ninot gran de la falla gran ‘El Molí’ de Silla que tracta la transmissió generacional de la milenària ‘Dança dels Porrots’, i el ninot infantil de la Falla Barri Sant Francesc de Manises, que tracta dels mònstruos autòctons en la representació de Butoni, Quarantamaula i Gambusí, en 14 i 10 punts respectivament.

El premi en forma d’estandart serà entregat al guanyador en la Gala de la Junta Comarcal a celebrar despuix de Falles.


En Valéncia Ciutat a dèu de març de 2020.


EL PRESIDENT                                                              EL SECRETARI
Òscar Rueda                                                                     Joan J. Gimeno

Recommended Posts
Contacta en Casal Bernat i Baldoví

Pots contactar en nosatres en el següent formulari

Not readable? Change text. captcha txt