Acta de concessió del Premi «Coca en Tonyina» II edició

 In acta, Casal Bernat i Baldoví, concessió

ACTA DE CONCESSIÓ DEL PREMI “COCA EN TONYINA» AL NINOT MÉS CRÍTIC I SATÍRIC DE LES FOGURES D’ALACANT EN  LA SEUA II EDICIÓ.

El Casal Bernat i Baldoví ha convocat enguany la II Edició del Premi “Coca en Tonyina” per a reconéixer, entre tots els ninots exposts en l’Exposició del Ninot de les Fogueres i Barraques d’Alacant 2019, aquell que se manifeste com el més crític i satíric en independència de que siga adult o infantil i de la seua calitat artística.


El jurat, compost per huit membres d’esta associació i convidats, visitada l’exposició i feta l’oportuna deliberació, ha considerat otorgar el Premi “Coca en Tonyina” 2019 en la seua II Edició al ninot de la Foguera adulta presentat per la Comissió de Bola d’Or, obra dels artistes Artdefoc. Este grup representa un conjunt de peretes d’allumenació, cada una de les quals representa una part del presupost de la Foguera, estant totes enceses llevat de la que fa referència als Artistes Foguerers, que és la primera que s’ha trencat.


El premi, consistent en un artístic banderí, serà entregat a la comissió guanyadora en la Gala que acostuma fer el Casal Bernat i Baldoví en Alacant, habitualment en la segona quinzena de setembre, junt al restant de guanyadors dels atres premis que oferix esta Associació Cultural.

En Alacant Ciutat a trenta de maig de 2019.


EL PRESIDENT                                                              EL SECRETARI
Òscar Rueda                                                                     Joan V. Ramírez

Recommended Posts
Contacta en Casal Bernat i Baldoví

Pots contactar en nosatres en el següent formulari

Not readable? Change text. captcha txt