Acta de concessió del Premi «Coca en Tonyina» I edició

 In acta, Casal Bernat i Baldoví, concessió

ACTA DE CONCESSIÓ DEL PREMI “COCA EN TONYINA» AL NINOT MÉS CRÍTIC I SATÍRIC DE LES FOGURES D’ALACANT EN  LA SEUA I EDICIÓ.

El Casal Bernat i Baldoví ha creat enguany el Premi “Coca en Tonyina” per a reconéixer, entre tots els ninots exposts en l’Exposició del Ninot de les Fogueres i Barraques d’Alacant 2018, aquell que se manifeste com el més crític i satíric en independència de que siga adult o infantil i de la seua calitat artística.


El jurat, compost per huit membres d’esta associació, visitada l’exposició i feta l’oportuna deliberació, ha considerat otorgar el Premi “Coca en Tonyina” 2018 en la seua I Edició al ninot de la Foguera adulta presentat per la Comissió de Plaça de Gabriel Miró, obra del Taller de Manolo Algarra. Este ninot representa un jubilat que ha de soportar sobre la seua esquena el pes de dur avant a tota la seua família, fills, nets i inclús al gendre.


El premi, consistent en un artístic banderí, serà entregat a la comissió guanyadora en la Gala que acostuma fer el Casal Bernat i Baldoví en Alacant, habitualment en la segona quinzena de setembre, junt al restant de guanyadors dels atres premis que oferix esta Associació Cultural.

En Valéncia Ciutat a set de juny de 2018.


EL PRESIDENT                                                              EL SECRETARI
Òscar Rueda                                                                     Joan V. Ramírez

Recommended Posts
Contacta en Casal Bernat i Baldoví

Pots contactar en nosatres en el següent formulari

Not readable? Change text. captcha txt