Premis Narrativa Jove 2022

 In Casal Bernat i Baldoví, Noticies, Premis, Últimas noticias

Un any més, el Casal Bernat i Baldovi convoca el seu premi de Narrativa Fallera Jove.


El premi, dirigit a jóvens autors d’entre 14 i 35 anys, consistirà en 200 euros a l’autor, al millor relat, conte o narració en llengua valenciana publicat en el llibret de la falla. S’entregarà ademés un artístic estandart a la comissió guanyadora.


El relat tindrà una extensió d’entre 2 i 6 pàgines de llibret, en temàtica lliure.


El jurat, compost per escritors, valorarà l’originalitat del tema tractat, els seus valors literaris i l’adequació en quant a estructura i correcció de l’idioma valencià, segons la normativa de la RACV.


Podran participar en el premi totes les comissions de falla llegalment constituïdes com a tals, de qualsevol població.


La presentació del llibret per a optar al premi tindrà com a data limit el dia 4 de març de 2022 a les 21h. si be s’haurà d’haver entregat abans del dia 22 de febrer el relat en format .doc o .pdf en el correu electrònic casal.bernat.baldovi@gmail.com.


Esta documentació es presentarà en la direcció c/Guillem Sorolla, 40 – 1ª de Valéncia, en un sobre tancat, i consistirà en :

  • Full d’inscripció complimentat.
  • Un eixemplar del llibret de la falla.
  • Llistat de relats, continguts en el llibret, en els que la falla vol participar en el premi, acompanyats del nom i llinages dels seus autors. Estos autors quedaran tamé identificats en el llibret. historias, contenidas en el cuadernillo, en las que la Falla quiere participar en el premio, acompañada del nombre y linajes de sus autores. Estos autores también serán identificados en el cuaderato.

¡Animeu-vos! Que d’ací a poc… #YaEstemEnFalles

 

Recommended Posts
Contacta en Casal Bernat i Baldoví

Pots contactar en nosatres en el següent formulari

Not readable? Change text. captcha txt