Per tu faller@, el llibret en valencià, com toca

 In Casal Bernat i Baldoví, comunicats, llibret, valencià

L’Associació Cultural “Casal Bernat i Baldoví” és una associació composta per fallers i persones vinculades d’una o atra manera a la festa de les falles, a on volem treballar les diverses facetes del patrimoni cultural que conformen la nostra festa, des dels aspectes llingüístics i lliteraris fins als artístics, passant pels històrics o els sociològics, sense dependència o intromissió política de cap tipo, defenent la cultura i l’esforç dels milers de fallers que la fan posible.

En estes dates en que tots estem preparant els nostres llibrets, volem fer-te partícip de la nostra campanya “El Llibret, en valencià, com toca”, que pretén fomentar que el text dels nostres llibrets estiga íntegrament escrit en la nostra llengua valenciana, la nostra, i no aquella que ha segut acordada per interessos polítics. Esta proposta la fem extensiva als vostres comunicats, apropòsits, obres de teatre, cartells de falla, etc.

La nostra associació oferix en la seua pàgina web, www.casalbernatibaldovi.com, l’accés a numeroses ferramentes gratuïtes que faciliten l’us escrit del nostre idioma: diversos diccionaris, correctors i traductor. Vos convidem a que les useu a l’hora de redactar i corregir el vostre llibret.

Igualment, des del Casal volem oferir-te la nostra ajuda i assessorament personalisats per a que el vostre llibret ixca enguany íntegrament escrit en bon i genuí valencià. En breu tenim previst organisar reunions en diferents sectors per a explicar-vos el funcionament de les ferramentes llingüístiques gratuïtes, i per a concretar l’assessorament particularisat que considereu necessari en cada comissió.
Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte en nosatres a través del nostre particular casal, nostra web www.casalbernatibaldovi.com.
En espera de poder iniciar una profitosa colaboració en pro de la festa de les Falles i de la cultura valenciana, rep una cordial salutació.

.

Recommended Posts
Contacta en Casal Bernat i Baldoví

Pots contactar en nosatres en el següent formulari

Not readable? Change text. captcha txt